Avkopplande och välgörande massage behandlingar

massage

Några av våra  behandlingar

Traditionell medicinsk thai-massage

Thailändsk energimassage som löser upp spänningar i kroppen och ökar blodcirkulationen vilket
skapar harmoni och balans för dig.
En 60 minuter lång harmonisk behandling för dig.

Medicinsk fot-massage

Traditionell thailändsk fotmassage.
Fotmassage utifrån de gammal kinesisk totrexolgi kunskaperna. Massagen stimulerar olika punkter under foten som påverkar övriga kroppen positivt genom vår behandling av dina fötter, behandlingen ökar blodcirkulation och motverkar stress samtidigt som det påverkar nervsystemet positivt.
En 60 minuter lång harmonisk behandling för dig .

Harmonisk Arommassage
Rofylld arommassage.
Arommassage är en avslappnande och mjuk massage med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor på huden för att stimulera sinnena. Eteriska oljornas positiva egenskaper är kopplat till olika dofter. Vilken doft Just din kropp och ditt sinne behöver väljer vi tillsammans.

En 60 minuter lång harmonisk behandling för dig.
Klassisk-massage lite hårdare
Klassisk oljemassage är vår mer avkopplande massageform. Vi använder luktfria oljor och arbetar intensivt med lunga rörelser över hela kroppen. Stimulerar kroppens blodcirkulation och skapar en inre harmoni och lugn.

En 60 minuter lång harmonisk behandling för dig.

PS.Glöm inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev – utlottning av en massage bland de som registrerat sig för nyhets brevet före 20 augusti 2016.

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-envelope-square” align=”left” iconcolor=”#8224e3″ type=”link” target=”true” title=”Registrera mig nu !” link=”http://www.thai-massage-alvesta.se/2016/06/03/fasai-thai-massage/” linkrel=””]